PRETRAŽITE NAŠU PONUDU

Tko smo mi?

Agencija BODULO je tvrtka sa sedamnaestogodišnjim iskustvom u posredovanju u prometu nekretnina.

Naša specijalnost su otoci zadarskog arhipelaga, dok na kopnu radimo isključivo sa ekskluzivnim nekretninama i većim projektima.

U ponudi imamo obiteljske kuće, stare dalmatinske kamene kuće, vile 1. red do mora, apartmane, razna građevinska zemljišta različitih veličina i lokacija, autohtone maslinike i ostala poljoprivredna zemljišta, kao i veće projekte na otocima i kopnu: hotele i hotelska naselja, marine, veća građevinska zemljišta 1. red uz more od 20000 - 450000 m2 (T2 i T3 zone).

SAZNAJ VIŠE O NAMA
IZDVOJENO IZ

Naše ponude

Ponuda naše agencije je zaista raznovrsna, a na ovom mjestu možete pronaći samo neke od mnogobrojnih nekretnina koje smo izdvojili za vas.

POGLEDAJ SVE
 • KAMENE KUĆE S BAZENOM - PREKO, OTOK UGLJAN
  Preko,otok Ugljan, Preko 200.00 m2
  700.000,00 €
 • EKSKLUZIVNA VILA POVRŠINE 700 m2, PRVI RED DO MORA - UGLJAN, OTOK UGLJAN
  Ugljan,otok Ugljan, 499.00 m2
  na upit
 • KUĆA S PROSTRANOM OKUĆNICOM U NEPOSREDNOJ BLIZINI MORA - TKON, OTOK PAŠMAN
  Tkon, otok Pašman, Tkon 156.00 m2
  381.300,00 €
 • MODERNA VILA S BAZENOM - ŽDRELAC, OTOK PAŠMAN
  Ždrelac, otok Pašman, Ždrelac 160.00 m2
  695.000,00 €

Tražite ili nudite nekretninu?

Ukoliko u našoj ponudi niste pronašli nekretninu kakvu priželjkujete ili trebate više informacija o nekretninama iz naše ponude, molimo da ispunite priloženi obrazac, a naši agenti će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i pružiti Vam sve potrebne informacije. Naš je posao da pronađemo nekretninu koja će ispuniti sve vaše želje, potrebe i ambicije.

Agencija BODULO svakodnevno prima upite za razne vrste nekretnina, stoga ukoliko imate nekretninu koju namjeravate prodati, obratite nam se s povjerenjem. Vaša nekretnina putem naše agencije biti će prezentirana na domaćem i inozemnom tržištu. Na Vama je da nam za početak ostavite svoje kontakt podatke pomoću priloženog obrasca te ukratko opišete nekretninu koju želite staviti u prodaju (broj katastarske čestice i općine, lokaciju, kvadraturu i sl.), a mi ćemo Vas kontaktirati u kratkom roku.

KONTAKTIRAJTE NAS
IZDVOJENO IZ

Ekskluzivne ponude

Ukoliko za sebe želite jednu zaista posebnu nekretninu, bilo da se radi o zemljištu na vrhunskoj lokaciji – prvi red do mora ili o luksuzno uređenoj kući za odmor, obratite pažnju na našu ponudu ekskluzivnih nekretnina. Ovo su samo neke od njih koje smo izdvojili za Vas.

POGLEDAJ SVE
VIŠE O

Destinacijama

Područje za koje je agencija BODULO specijalizirana su upravo otoci zadarskog arhipelaga. Budućim kupcima trudimo se prenijeti ljubav prema životu na otoku i svemu onome što otok kao destinacija nudi.

Banj

Banj je pitomo naselje uzornih maslinara, vinogradara i ribara, nastalo oko crkve sv. Kuzme iz 1356. godine.


Sa okolnih brda se pruža prekrasan pogled na pašmanski kanal. Ako se napijete izvorske vode u Banju, poželjet ćete ponovno doći u ovo mirno i lijepo mjesto. Prvi spomen mjesta Banj datira iz 1265. god. u obliku Bagni. Tako se zvao i otok ”Insula Bagni “. Pod tim imenom se otok naziva godine 1290. i 1333. Samo ime naselja potječe od rimske riječi Balnea što znači kupelj (terme). Pronađeni rimski novci svjedoče da je Banj bio naseljen u antičko doba i da su u njemu rimljani imali svoje kupelji.

SAZNAJ VIŠE

Lukoran

Veli Lukoran je mjesto prepuno skrovitih uvala i plaža u kojima borovi dodiruju more. U njemu se nalazi više ladanjskih kuća zadarskih plemićkih obitelji od kojih je najpoznatiji ljetnikovac obitelji de Ponte iz 17. st.

U Malom Lukoranu govore o tome kako je ovaj kraj od davnina bio mjesto za odmor. Prema predaji, upravo tu je pjesnik Petar Preradović, očaran izlaskom sunca na otoku ispjevao poznatu Hrvatsku budnicu "Zora puca".

SAZNAJ VIŠE