PRETRAŽITE NAŠU PONUDU

Tko smo mi?

Agencija BODULO je tvrtka sa sedamnaestogodišnjim iskustvom u posredovanju u prometu nekretnina.

Naša specijalnost su otoci zadarskog arhipelaga, dok na kopnu radimo isključivo sa ekskluzivnim nekretninama i većim projektima.

U ponudi imamo obiteljske kuće, stare dalmatinske kamene kuće, vile 1. red do mora, apartmane, razna građevinska zemljišta različitih veličina i lokacija, autohtone maslinike i ostala poljoprivredna zemljišta, kao i veće projekte na otocima i kopnu: hotele i hotelska naselja, marine, veća građevinska zemljišta 1. red uz more od 20000 - 450000 m2 (T2 i T3 zone).

SAZNAJ VIŠE O NAMA
IZDVOJENO IZ

Naše ponude

Ponuda naše agencije je zaista raznovrsna, a na ovom mjestu možete pronaći samo neke od mnogobrojnih nekretnina koje smo izdvojili za vas.

POGLEDAJ SVE
 • GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE 915 M2 U PRVOM REDU DO MORA - SUTOMIŠĆICA, OTOK UGLJAN
  Sutomišćica, otok Ugljan , Sutomišćica 915.00 m2
  na upit
 • ZEMLJIŠTE SA GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM ZA OBITELJSKU KUĆU SA BAZENOM - LUKORAN
  Lukoran,otok Ugljan, Lukoran 581.00 m2
  120.000,00 €
 • GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U PRVOM REDU DO MORA - DOBROPOLJANA, OTOK PAŠMAN
  Dobropoljana,otok Pašman, Dobropoljana 1734.00 m2
  370,00 € / m2
 • GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE POVRŠINE 984 m2 - UGLJAN (MULINE), OTOK UGLJAN
  Ugljan,otok Ugljan, Muline 984.00 m2
  na upit

Tražite ili nudite nekretninu?

Ukoliko u našoj ponudi niste pronašli nekretninu kakvu priželjkujete ili trebate više informacija o nekretninama iz naše ponude, molimo da ispunite priloženi obrazac, a naši agenti će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i pružiti Vam sve potrebne informacije. Naš je posao da pronađemo nekretninu koja će ispuniti sve vaše želje, potrebe i ambicije.

Agencija BODULO svakodnevno prima upite za razne vrste nekretnina, stoga ukoliko imate nekretninu koju namjeravate prodati, obratite nam se s povjerenjem. Vaša nekretnina putem naše agencije biti će prezentirana na domaćem i inozemnom tržištu. Na Vama je da nam za početak ostavite svoje kontakt podatke pomoću priloženog obrasca te ukratko opišete nekretninu koju želite staviti u prodaju (broj katastarske čestice i općine, lokaciju, kvadraturu i sl.), a mi ćemo Vas kontaktirati u kratkom roku.

KONTAKTIRAJTE NAS
IZDVOJENO IZ

Ekskluzivne ponude

Ukoliko za sebe želite jednu zaista posebnu nekretninu, bilo da se radi o zemljištu na vrhunskoj lokaciji – prvi red do mora ili o luksuzno uređenoj kući za odmor, obratite pažnju na našu ponudu ekskluzivnih nekretnina. Ovo su samo neke od njih koje smo izdvojili za Vas.

POGLEDAJ SVE
Pašman,otok Pašman, Pašman
CIJENA: na upit
Kukljica,otok Ugljan, Kukljica
CIJENA: 590.000,00 €
Lukoran, otok Ugljan, 23273
CIJENA: 780.000,00 €   730.000,00 €
Ždrelac, otok Pašman, Ždrelac
CIJENA: 1.400.000,00 €
Kali, otok Ugljan, Mala Lamjana
CIJENA: na upit
VIŠE O

Destinacijama

Područje za koje je agencija BODULO specijalizirana su upravo otoci zadarskog arhipelaga. Budućim kupcima trudimo se prenijeti ljubav prema životu na otoku i svemu onome što otok kao destinacija nudi.

Mrljane

Mrljane – jedno od naselja na otoku Pašmanu koji se nalazi u zadarskom arhipelagu, a s Biogradom ga veže redovna trajektna linija.

U antičko doba je naselje bilo podno brda Semić, a danas je smješteno uz obalu gdje se ističe lijepa pješčana plaža.

SAZNAJ VIŠE

Ugljan

Prostorno najveće mjesto na otoku Ugljanu s dugogodišnjom turističkom tradicijom smjestilo se sa svojih devet zaseoka na sjeverozapadnom dijelu otoka (Čeprljanda, Lučino Selo, Batalaža, Sušica, Gornje Selo, Muline, Guduće, Fortoština, Varoš).

Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, voćarstvo, ribarstvo i turizam. Na regionalnoj je prometnici koja prolazi uzduž otoka. Spomenici iz doba rane antike, villa Rustica, kasno antički mauzolej, ostatci starokrš
anske bazilike te monumentalni gospodarski objekt iz 1. st. za preradu ulja u uvali Muline svjedoče o ranom boravku čovjeka na ovom prostoru. U selu je više ljetnikovaca zadarskih plemićkih obitelji. Uz uvalu Batalaža otkriveni su ostaci rimske vile, a jugoistočno od sela, na uzvisini Kuran, ostaci pretpovijesne gradine.

SAZNAJ VIŠE