PRETRAŽITE NAŠU PONUDU

Tko smo mi?

Agencija BODULO je tvrtka sa sedamnaestogodišnjim iskustvom u posredovanju u prometu nekretnina.

Naša specijalnost su otoci zadarskog arhipelaga, dok na kopnu radimo isključivo sa ekskluzivnim nekretninama i većim projektima.

U ponudi imamo obiteljske kuće, stare dalmatinske kamene kuće, vile 1. red do mora, apartmane, razna građevinska zemljišta različitih veličina i lokacija, autohtone maslinike i ostala poljoprivredna zemljišta, kao i veće projekte na otocima i kopnu: hotele i hotelska naselja, marine, veća građevinska zemljišta 1. red uz more od 20000 - 450000 m2 (T2 i T3 zone).

SAZNAJ VIŠE O NAMA
IZDVOJENO IZ

Naše ponude

Ponuda naše agencije je zaista raznovrsna, a na ovom mjestu možete pronaći samo neke od mnogobrojnih nekretnina koje smo izdvojili za vas.

POGLEDAJ SVE
 • KUĆA S DVA APARTMANA - UGLJAN, OTOK UGLJAN
  Ugljan,otok Ugljan, 130.00 m2
  na upit
 • GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE S PREKRASNIM POGLEDOM NA MORE - PREKO, OTOK UGLJAN
  Preko,otok Ugljan, Preko 1125.00 m2
  260.000,00 €
 • MODERNA VILA S BAZENOM - ŽDRELAC, OTOK PAŠMAN
  Ždrelac, otok Pašman, Ždrelac 160.00 m2
  695.000,00 €
 • OBITELJSKA KUĆA U DRUGOM REDU DO MORA - UGLJAN, OTOK UGLJAN
  Ugljan,otok Ugljan, Ugljan 185.00 m2
  420.000,00 €   390.000,00 €

Tražite ili nudite nekretninu?

Ukoliko u našoj ponudi niste pronašli nekretninu kakvu priželjkujete ili trebate više informacija o nekretninama iz naše ponude, molimo da ispunite priloženi obrazac, a naši agenti će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i pružiti Vam sve potrebne informacije. Naš je posao da pronađemo nekretninu koja će ispuniti sve vaše želje, potrebe i ambicije.

Agencija BODULO svakodnevno prima upite za razne vrste nekretnina, stoga ukoliko imate nekretninu koju namjeravate prodati, obratite nam se s povjerenjem. Vaša nekretnina putem naše agencije biti će prezentirana na domaćem i inozemnom tržištu. Na Vama je da nam za početak ostavite svoje kontakt podatke pomoću priloženog obrasca te ukratko opišete nekretninu koju želite staviti u prodaju (broj katastarske čestice i općine, lokaciju, kvadraturu i sl.), a mi ćemo Vas kontaktirati u kratkom roku.

KONTAKTIRAJTE NAS
IZDVOJENO IZ

Ekskluzivne ponude

Ukoliko za sebe želite jednu zaista posebnu nekretninu, bilo da se radi o zemljištu na vrhunskoj lokaciji – prvi red do mora ili o luksuzno uređenoj kući za odmor, obratite pažnju na našu ponudu ekskluzivnih nekretnina. Ovo su samo neke od njih koje smo izdvojili za Vas.

POGLEDAJ SVE
Ugljan,otok Ugljan, Ugljan
CIJENA: 590.000,00 €
Lukoran, otok Ugljan, 23273
CIJENA: 780.000,00 €   730.000,00 €
Kukljica,otok Ugljan, Kukljica
CIJENA: 590.000,00 €
Pašman,otok Pašman, Pašman
CIJENA: na upit
Ugljan,otok Ugljan, Muline
CIJENA: 299.000,00 €
Lukoran,otok Ugljan, Lukoran
CIJENA: 120.000,00 €
Dobropoljana,otok Pašman, Dobropoljana
CIJENA: 370,00 € / m2
VIŠE O

Destinacijama

Područje za koje je agencija BODULO specijalizirana su upravo otoci zadarskog arhipelaga. Budućim kupcima trudimo se prenijeti ljubav prema životu na otoku i svemu onome što otok kao destinacija nudi.

Kukljica

Mjesto Kukljica je smješteno na krajnjem jugoistoku otoka, blizu prolaza Ždrelac.

Staru jezgru s izvornim primjerima pučkog graditeljstva od turističkog poluotoka Zelana punta dijeli velika prirodna uvala s lučicom uvijek punom ribarskim brodovima i jedrenjacima. Svake godine se za Gospu od sniga (05.kolovoza) održava atraktivna procesija brodovima iz Kukljice do crkve Gospe od sniga u prolazu Ždrelac, gdje je prema predaji prije 400 godina usred ljeta pao snijeg.

SAZNAJ VIŠE

Ugljan

Prostorno najveće mjesto na otoku Ugljanu s dugogodišnjom turističkom tradicijom smjestilo se sa svojih devet zaseoka na sjeverozapadnom dijelu otoka (Čeprljanda, Lučino Selo, Batalaža, Sušica, Gornje Selo, Muline, Guduće, Fortoština, Varoš).

Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, voćarstvo, ribarstvo i turizam. Na regionalnoj je prometnici koja prolazi uzduž otoka. Spomenici iz doba rane antike, villa Rustica, kasno antički mauzolej, ostatci starokrš
anske bazilike te monumentalni gospodarski objekt iz 1. st. za preradu ulja u uvali Muline svjedoče o ranom boravku čovjeka na ovom prostoru. U selu je više ljetnikovaca zadarskih plemićkih obitelji. Uz uvalu Batalaža otkriveni su ostaci rimske vile, a jugoistočno od sela, na uzvisini Kuran, ostaci pretpovijesne gradine.

SAZNAJ VIŠE